IEMAND DIE JOUW WELZIJN ALTIJD VOOROP STELT

Een doula biedt ondersteuning in je zwangerschap, tijdens en na een bevalling. Op fysiek, emotioneel en praktisch vlak. Ik doe dat specifiek voor zwangere vrouwen die hun welzijn willen vergroten op hun werk.

In deze periode moet je als vrouw veel keuzes maken die invloed hebben op je welzijn (en op het welzijn van je baby). Maar veel vrouwen weten niet wat er allemaal mogelijk is en wat ‘normaal’ is. Je hoort van alles van vriendinnen en collega’s, want iedereen heeft goede raad. Maar wat past nou echt bij jou? En bij wie kun je aankloppen als je twijfelt of je onzeker voelt? Een doula helpt je om weloverwogen keuzes te maken. Ze luistert naar jou en kan je helpen jouw weg te vinden. 

Ik heb gemerkt dat de rol van werk in het leven van zwangere vrouwen regelmatig wordt onderbelicht. Terwijl je daar een hoop tijd doorbrengt. Hoe ga je om met je werklast, wat kun je nog wel en wat niet, wanneer ga je over je grenzen en hoe communiceer je die duidelijk? Wat als je fysieke klachten hebt? Waar heb je recht op bij je werkgever? Wat doe je als die rechten worden geschonden? Bij al die vragen, kan ik je helpen. Heb ik het antwoord niet? Dan heb ik een enorm netwerk van experts waar ik je naar door kan verwijzen.

Een bedrijfsdoula:
– weet alles over zwangerschap, geboorte en de postpartum periode
– kent je rechten op je werk
– stelt jouw welzijn als prioriteit
– biedt een luisterend oor
– biedt mentale en emotionele steun
– geeft fysieke tips
– denkt met je mee
– helpt je met het stellen van prioriteiten, het bewaken van je grenzen en het maken van keuzes die bij je passen
– geeft je de ruimte om te zijn
– heeft een netwerk van experts om naar door te verwijzen indien nodig

Praktisch:
Boek een telefonisch consult om kennis met me te maken of een kop thee drinken. Op basis van jouw verhaal inventariseer ik je behoeften en geef ik aan wat ik voor je kan betekenen. 

VRAAG HET ME

Stuur me een mailtje: Info@inaheijnen.nl
Of een whatsapp: 06-41189986
Dan spreken we wat af!

BLIJF OP DE HOOGTE

Abonneer je op mijn nieuwsbrief en ontvang mijn nieuwste vlogs, yogavideo's en podcasts.

MENU

Over Ina Heijnen

Spuug op je blouse

Bedrijfsyoga

Bedrijfsdoula

Privélessen

Shop

HANDIG

Privacy statement

Algemene voorwaarden

Copyright 2019-2020 Ina Heijnen