JUIST EVEN UIT DIE WORKFLOW

Stress is niet altijd te voorkomen, hoe je met deze stress omgaat is daarom des te belangrijker. In mijn incompany lessen focus ik op oefeningen die gemakkelijk op de werkplek te doen zijn en direct ontspanning bieden.

Afwisseling van in- en ontspanning is essentieel. Tijdens een les leer je simpele oefeningen integreren in je werk, om stressklachten te herkennen en te voorkomen. Sta je dan in een rare houding in de kantine? Nee; je leert simpele en subtiele bewegingen die je ook op je eigen werkplek kunt doen. Dat helpt je meer dan af en toe een los uurtje sporten, je brengt immers zestig procent van je actieve dag door op je werk. 

Sportkleding is niet nodig. De workshop is toegankelijk voor iedereen; jong, oud, sportief of niet. We bewegen met vooral aandacht voor nek, schouders en armen. Aan het einde van de les kan iedereen ontspannen verder aan het werk. Er is geen voorbereiding nodig, alleen een ruime vergaderzaal. Deze les kan op ieder moment van de dag gegeven worden. Spelen er bepaalde thema’s in de organisatie? Dan kan ik daarbij aansluiten. Denk bijvoorbeeld aan samenwerken, vertrouwen of creëeren van balans. 

 

NEEM CONTACT OP

Een vraag stellen of een offerte ontvangen?
Mail Info@inaheijnen.nl
Bel of whatsapp: 06-41189986

BLIJF OP DE HOOGTE

Abonneer je op mijn nieuwsbrief en ontvang mijn nieuwste vlogs, yogavideo's en podcasts.

MENU

Over Ina Heijnen

Spuug op je blouse

Bedrijfsyoga

Bedrijfsdoula

Privélessen

Shop

HANDIG

Privacy statement

Algemene voorwaarden

Copyright 2019-2022 Ina Heijnen